Naïf x Maniera


Silversquare Central Gate, Brussels.

THE SPACE CHALLENGERS

“The beauty of the Central
Gate building was the primary
reason we accepted the
mission. Still, the developing
of a coworking space was
absolutely new to us.”
Maniera chose to form
a creators collective of
established architects and

young talents. This coworking
battleground defied the Maniera
way of working.

“To make sure that everything
was exactly as we wanted, NAIF
insisted we had prototypes
developed, which the
manufacturers could recreate.
We owe them big time for being
so persuasive.“

THE SPACE CHALLENGERS

“The beauty of the Central
Gate building was the primary
reason we accepted the
mission. Still, the developing
of a coworking space was
absolutely new to us.”
Maniera chose to form
a creators collective of
established architects and

young talents. This coworking
battleground defied the Maniera
way of working.

“To make sure that everything
was exactly as we wanted, NAIF
insisted we had prototypes
developed, which the
manufacturers could recreate.
We owe them big time for being
so persuasive.“